Het is zover: groep 6/7/8 is begonnen aan de E-waste Race. In een wedstrijd tegen verschillende scholen kunnen we uiteindelijk een tof schoolreisje winnen voor de klas. Helpen jullie mee?
Heb jij thuis nog (klein) elektrisch afval? ???? Laat het ons dan zeker even weten!

Het hele bericht staat op de Facebook-pagina van meester Danny. Je zou ons enorm helpen als je dit bericht dan ook zou willen delen. Het bericht is openbaar:

Danny van den Berghe | Facebook

Heb je geen Facebook, dan vind je hieronder de informatie alsnog:

?? ?-????? ???? ???? ????? ?/?/? ?? ????????!

Het is zover: groep 6/7/8 van BS. Dr. Poels in Kessel-Eik is begonnen aan de E-waste Race. In een wedstrijd tegen verschillende scholen kunnen we uiteindelijk een tof schoolreisje winnen voor de klas. Helpen jullie mee?
Heb jij thuis nog (klein) elektrisch afval? ???? Laat het ons dan zeker even weten!
We moeten ons ook aan spelregels houden, dus mogen we bijv. geen grote partijen van elektrische apparaten aannemen van bedrijven.
Voor deze wedstrijd strijden verschillende scholen tegen elkaar met het ophalen van elektrisch afval. Voor elk ingeleverd item krijgen we punten. De school met de meeste punten, wint een schoolreisje naar NEMO. Superleuk én leerzaam. Dit project maakt de kinderen ook bewust van het belang van recyclen. Help jij ons?
Dus heb jij bijvoorbeeld nog oude/kapotte:
Telefoons, laptops, computers, föhns, elektrische tandenborstels, elektrisch speelgoed, kabels, opladers, broodroosters, tosti-ijzers, mixers, webcams, spelcomputers, camera’s, radio’s, cd-spelers, stofzuigers, krultangen, printers, koffiezetapparaten, waterkokers, koptelefoons, oortjes, boormachines, scheerapparaten, afstandsbedieningen etc…. (Eigenlijk alles waar een stekker aan zit of waar batterijen in moeten)?
Kom het dan op school afleveren of geef een adres door waar we het op zouden kunnen halen.
Het adres van de school is: Schoolstraat 7, 5995 NP in Kessel-Eik.
?????? ?????!
Alvast bedankt voor ieders medewerking!
Groetjes van groep 6/7/8 en meester Danny!